image
image
image

NÅR EN FINGER I JORDEN IKKE ER NOK...

Visgaard og Sundstrøm ApS er et geoteknisk specialfirma beliggende i det midtjyske, og vi udfører alt indenfor komprimeringskontroller, laboratorieforsøg og tilsynsopgaver.

Vi sætter kvalitet og fleksibilitet i højsædet, og vi har erfaringen til at give dig hurtigt og kompetent svar, så du som kunde kan komme hurtigt og sikkert videre med projektet.

Dette opnår vi bl.a ved vores store personlige engagement, åben dialog og samarbejde.

I vores nye og moderne laboratorie udfører vi alle geotekniske rutineforsøg, vi har viljen og kapaciteten til at udføre de geotekniske forsøg fra dag til dag, når behovet er der.

KORTE FAKTA

  • Mere end 40 års erfaring
  • Døgnåbent – vi tager telefonen 24/7
  • Forsøg – i forhold til gældende standarder
  • Laboratoriet er tilsluttet Vejdirektoratets Ringprøvningsforsøg

FÅ ET TILBUD I DAG

MEDARBEJDERE

Bjarne Visgaard Hansen

Erfaren geoteknisk rådgiver og projektleder med mere end 33 år i branchen. Struktureret og serviceorienteret rådgiver med fokus på geotekniske tilsyn og geotekniske laboratorieforsøg.

Tlf. +45 21144990
E-mail: bjarne@visgaardogsundstrom.dk

Se CV

Jesper Mott Sundstrøm

Erfaren rådgiver og projektleder med 8 år i branchen. Kvalitetsbevidst og serviceminded rådgiver med fokus på komprimeringskontrol og geotekniske laboratorieforsøg.

Tlf. +45 20300690
E-mail: jesper@visgaardogsundstrom.dk

Se CV

Tina Visgaard Hansen

Bogholder og laboratorieassistent med mere end 6 års erfaring fra ansættelse i geoteknisk virksomhed, med fokus på regnskab, fakturering og laboratorieforsøg.

Tlf.: +45 22562842
E-mail: tina@visgaardogsundstrom.dk