Døgnåbent Mandag-Søndag

Drone­optagelser

Forside » Drone­optagelser

Vis dine byggeprojekter fra en ny og spændende vinkel. Visgaard & Sundstrøm tilbyder droneoptagelser til opfølgning på projekter.

Det kan for eksempel være en time-laps video, hvor man løbende kan følge, hvordan byggeriet skrider frem. Dronefoto og -videoer benyttes derudover normalt til promovering af projekter og lignende.

Kunderne taler

Vi har en del gange haft Jesper ude at lave dronevideo og tage dronebilleder af de ejendomme vi har til salg. Han er utrolig dygtig og leverer en meget høj kvalitet. Han har fra starten vidst, hvad det var vi kunne tænke os.

Maja Høyer Kjærulff
Salgskoordinator, EDC

Se en droneoptagelse

Der kan være stor variation i hvad en droneoptagelse skal bruges til, men bestemt også hvordan slutproduktet skal se ud. I videoen her kan du se vores profilvideo om droneoptagelser.

dronefoto pilot geoteknik

Priser på droneoptagelser

Prisen på droneoptagelser afhænger af jeres projekt. Kontakt os gerne, så vi sammen kan analysere jeres behov og komme frem til en plan. Vores uddannede dronepilot Jesper Mott Sundstrøm står klar til at rådgive jer, og vi flyver naturligvis inden for gældende standarder og regler.