Her kan du læse, hvordan Visgaard og Sundstrøm Aps håndterer personoplysninger.

Dataansvarlig

Visgaard og Sundstrøm Aps er dataansvarlige for de oplysninger, som vi behandler om vores kunder og samarbejdspartnere, mulige kunder, besøgende på vores hjemmesider, modtagere af nyhedsbreve, tilmeldte til vores arrangementer, samt jobansøgere og medarbejdere.

Vi sørger for, at behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med persondataforordningen af 25. maj 2018.

Vores kontaktoplysninger kan findes her.

Vi behandler følgende persondata

Hjemmeside

Når du bruger vores hjemmeside, opsamler vi data om dig for at kunne lave statistik, optimere funktioner til dig og målrette markedsføring. Det er data som

  • Din IP-adresse (anvendes til statistiske formål og remarketing).
  • Dit operativsystem og browserversion (anvendes til optimering af den fremtidige brugeroplevelse på hjemmesiden).
  • Dato og klokkeslæt for besøget på hjemmesiden (anvendes til statistiske formål).
  • Vi placerer cookies på din enhed. Se mere i vores cookie-politik.
  • Data videregives til tredjeparter som fx Google, LinkedIn og Facebook for at få gennemført statistik eller målrette remarketing for Visgaard og Sundstrøm Aps.

 

Kontaktformularer

Når du udfylder en kontaktformular via vores website, gemmer vi personoplysninger om dig. Vi behandler følgende oplysninger:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-mail

Beskeder modtaget via udfyldte kontaktformularer gemmes i op til 6 måneder. 

Persondata om kunder og samarbejdspartner

Visgaard og Sundstrøm Aps behandler almindelige kontaktoplysninger om vores kunder og samarbejdspartnere med henblik på at opfylde vores kontraktlige forhold og levere de services, vi har lovet. Oplysningerne behandles forsvarligt og fortroligt og overføres ikke til andre.

Dine rettigheder

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Vi indsamler ikke følsomme persondata.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Visgaard og Sundstrøm Aps, skal du kontakte os her.

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, og du kan gøre indsigelse mod, at vi behandler dem.
  • Du har ret til at få ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.
  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.
  • Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage. Det betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

Klageinstans

Du har mulighed for klager over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: datatilsynet.dk.