Døgnåbent Mandag-Søndag

Komprimerings­­­­­kontrol

Vi udfører komprimeringskontrol efter isotopmetoden, som er en hurtig og effektiv måde at udføre komprimeringskontrollen på, så entreprenøren kan komme hurtigt videre med arbejdet.

Ved komprimeringskontrol måles komprimeringsgraden i ler, sand, stabilt grus og knust asfalt/beton. På den måde kan man kan være sikker på, at komprimeringsgraden overholder de opstillede krav til kvalitetssikringen. Vi har stor erfaring i at udføre komprimeringskontrol og ikke mindst en stor erfaring i at rådgive hvis nu komprimeringsgraden ikke er opfyldt. Med en kompetent rådgivning hjælper vi entreprenøren hurtigt videre.

Krav til komprimerings­kontrol

Det er vigtigt for at undgå sætninger i det fremtidige byggeri, at kravet til komprimeringsgraden er opfyldt.
Den trufne tørdensitet, målt med isotopsonden, holdes op mod referenceværdien fra proctorforsøget eller vibrationsforsøget. Herved udregnes komprimeringsgraden, som skal overholde komprimeringskravet.

Komprimeringskravet til det aktuelle projekt er som regel angivet i udbuddet til projektet.

Kunderne taler

Visgaard & Sundstrøm er en professionel samarbejdspartner, der altid er klar 24-7 og altid på pletten, hvis der skal laves en komprimeringskontrol eller et tilsyn. Altid god og professionel rådgivning samt sparring.

Michael Christensen
Gedved Entreprenør A/S v/ Aut. Kloakmester Henrik Kjær
komprimeringskontrol pris

Priser på komprimerings­kontrol

Visgaard og Sundstrøm står naturligvis til rådighed hvis du vil vide mere om komprimeringskontroller, høj service og lave priser.